Flyttar i Göteborg åt många kundgrupper

Vi på Express-Flyttning utför ett flertal olika typer av flyttar i Göteborgsområdet och kan även hjälpa dig som vill flytta utomlands. Vi gör både privatflyttar och företagsflyttar. Om du vill ha hjälp med antingen en privatflytt eller företagsflytt får du gärna kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med inom flyttar i Göteborg.

Läs mer också här om vad vi kan hjälpa till med inom privatflytt i Göteborg eller företagsflytt i Göteborg

Privatflyttar och företagsflyttar i Göteborg

Det finns många typer av flyttar som man kan tänkas behöva ha hjälp med i Göteborg, både som privatperson och som företag. Vi hjälper privatpersoner med privatflyttar av olika storlekar. Det kan exempelvis vara att man ska flytta från en lägenhet till en annan. Vi utför även företagsflyttar. En företagsflyttning i Göteborg kan innebära en flytt mellan två kontor eller exempelvis flytt av ett lager.

I samband med en privatflytt eller en företagsflytt i Göteborg så anpassar vi flyttningen efter de enskilda behoven och önskemålen. Vid utförandet av flytten så använder vi oss även av rätt typ av utrustning som gör flytten effektiv. Det är exempelvis sådant som kärror för frakten och filtar som skyddar det som flyttas. Vid privatflytt och företagsflytt så använder vi oss även av effektiva flyttbilar med bra utrymme och höj- och sänkbara ramper.

Hjälp med flytt i Göteborg

Utöver själva privatflytten eller företagsflytten i Göteborg så kan vi även hjälpa dig med sådant som städning av den lokal som man flyttar ut från samt magasinering av sådant som man vill behålla men inte har plats för i de nya lokalerna. När du ska flytta kan vi även tillhandahålla flyttkartonger. Om du vill flytta långt bort, som till ett annat land, så kan vi också hjälpa till med hela processen.

Om du vill ha hjälp med antingen en privatflytt eller företagsflytt får du gärna kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med inom flyttar i Göteborg.