• Flyttstäd i Göteborg

FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

FLYTTSTÄD GÖTEBORG

Att städa sitt hem eller sitt kontor i samband med en flytt är något som kan vara krävande. Att städa på ett effektivt och snabbt vis är också något som kan kräva erfarenhet. Vi är proffs på flyttstädningar och vi utför jobbet på ett professionellt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi har mycket goda referenser då de flesta av våra kunder är trogna kunder som har anlitat oss i flera år. Vi åtar oss uppdrag på flyttstäd i Göteborg med omnejd. 

FLYTTSTÄD FÖR PRIVAT & FÖRETAG

Att flytta är tidskrävande och det finns mycket som man ska komma ihåg och ha tid att göra. Boka in en städning med oss i samband med flytten så är hela flyttprojekt mycket enklare och du får tid över för inflyttningen i ditt nya hem eller i din nya arbetsplats.

För privat flyttstäd gäller givetvis Rut-avdrag som vi hjälper dig få del av. Rut-avdraget innebär 50 % DIREKTAVDRAG - Direktavdraget ger dig 50 % skattereduktion direkt vid köp av Express Flyttning Swedens städtjänster. Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan och sparar på det viset pengar. 

ÖVRIGA STÄDTJÄNSTER FÖR HUSHÅLL

Det finns många olika typer av tillfällen då man är i behov av att få riktigt rent och fint i sitt hushåll. Förutom städning i samband med din flytt i Göteborg hjälper vi dig även med storstädning, visningsstädning och fönsterputsning i ditt hem.

Express Flyttning tillhandahåller material och utrustning för städningen och fönsterputs ingår alltid vid beställning av våra städtjänster. Genom att vi har vår egen utrustning behöver du inte tänka på något i samband med städningen utan bara låta oss göra det rent och snyggt i ditt hem. Du kan då ägna din tid åt annat i din vardag.

STÄDNING AV BIYTOR – Det kan även vara så att man behöver hjälp med att städa någon yta som hör till hemmet, som exempelvis balkong, utsida av fönsterbleck, förråd, tvättstuga och garage. Städning av dessa biytor kan beställas av oss separat.

ÖVRIGA TJÄNSTER - Vi kan även hjälpa dig med att transportortera avfall av många olika slag till återvinningscentralen.

STÄDTJÄNSTER FÖR FÖRETAGET

För företaget utför vi kontorsstädning. Oavsett om du har ett lite mindre kontor eller sitter i stora lokaler kan du höra av dig till oss och ta hjälp med städningen av kontoret.

Vid våra kontorsstädningar är det ingen bindningstid och rengöringsmedel ingår alltid.

Några av de typer av städningar som vi erbjuder till företag i Göteborg med omnejd är:

  • Kontorsstädning
  • Trappstädning
  • Byggstädning
  • Industristädning
  • Butiksstädning
  • Fönsterputsning

SAMMA STÄDARE NÄR VI UTFÖR FLYTTSTÄD I GÖTEBORG

Vi har en låg personalomsättning och vårt arbete bygger på att det är samma medarbetare som regelbundet utför städuppdraget hos våra kunder, frånsett när denne är på semester eller är sjuk, då det kommer en vikarie. Att det är samma medarbetare som utför uppdraget tror vi gör vårt arbete effektivare. Det innebär även en ökad trygghet för våra kunder. I händelse av semester eller sjukfrånvaro finns alltid en person som är väl bekant med ert flyttstäduppdrag.