FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

NÄR DU SKA FLYTTA

Många ser inte fram emot att flytta utan ser det som en krånglig process som tar mycket tid samt är fysiskt krävande. Därför har vi gjort en checklista på vad du kan tänka på när du ska flytta för att underlätta din flytt.

Flytta med en trygg flyttfirma i Göteborg

CHECKLISTA INFÖR DIN FLYTT

I vår checklista hittar du allting du behöver tänka på när du ska flytta. 

  • Bär hjälp

Du be dina vänner hjälpa dig med din flytt eller så hjälper vi dig gärna.

  • Adressändring

Genom att adressändra folkbokför du dig på din nya adress så din post kommer rätt.

  • Packa 

Det finns flera saker att tänka på innan du flyttpackar, som t.ex. att allt som får plats bör packas ner i flyttkartonger. Vi har även en lista med packtips som du kan läsa.

  • Flytta avtal 

Alla avtal och abonnemang behöver antingen sägas upp eller flyttas med till din nya adress. Tänk på att de flesta abonnemang har uppsägningstid så säg upp dem så uppsägningstiden hinner löpa ut.

  • Försäkringar

Tänk på att teckna hemförsäkring på din nya bostad från dagen du flyttar in. Informera gärna ditt försäkringsbolag i förväg så du inte behöver tänka på det mitt i flytten.

  • Flyttdagen 

När du packar flyttbilen tänk är det bra om du tänker långsiktigt och börjar med de största möblerna och lastar in flyttlådorna efter rum så blir det enklare när du ska packa ur och packa upp.

  • Flyttstäd 

När din bostad är tömd behöver den städas. Du kan antingen välja att städa själv, vilket kan tyckas vara ganska jobbigt och tidskrävande men det är inga problem för oss. Vi hjälper dig gärna, här kan du läsa mer om våra städtjänster.

Om du tycker att hela flytten bara känns jobbigt så hjälper vi dig gärna med allt från att packa flyttlådorna och bära till att flyttstäda.

 flyttstäd