FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

FLYTT AV SERVER OCH DATACENTER

Från planering till idrifttagning erbjuder vi ett komplett utbud av hanterade tjänster. Vi erbjuder våra kunder en kunnig och professionell serverflyttstjänst, med fokus på att minimera och minska risken för driftstopp.

VARFÖR VÄLJA DATORFLYTTNINGAR

Våra professionella IT-ingenjörer förstår toleranserna och känsligheten hos de artiklar vi hanterar, efter att ha fått stor erfarenhet av teknisk support och datacentermiljöer.

  • Flytt av server, SAN och rack
  • Migrering av datacenter
  • Rackdesign och konfiguration
  • GPS-spårade brittiska och europeiska drag
  • Hårdvara och kabelgranskning
  • Projektledning av omlokalisering
  • Datasanering och återvinning av WEEE
  • Flytt av datarack

FULLSTÄNDIG OCH KOSTNADSEFFEKTIV SERVICE

Under det senaste decenniet har vi framgångsrikt flyttat utrustning till kunder över hela Sverige och på det europeiska fastlandet.

Från en enkel avhyrning, transport och re-rack till ett komplett datacenterflyttningsprojekt , Express Flyttning tillhandahåller en kostnadseffektiv lösning för alla dina IT-flyttbehov.

Våra tjänster inkluderar kabelspårning och revision, certifierad dataförstöring och återvinning. Vi investerar i specialbyggda rullande serverfodral, trappgångare och Genie-hissar för att säkerställa ett framgångsrikt resultat varje gång.

TROGNA KUNDER I ÖVER ETT DECENNIUM

Varje flytt innebär nya utmaningar under planerings- och genomförandeprocessen. Din Express Flyttning-projektledare ser till att rätt resurser allokeras till din flytt.

Många av våra kunder har använt Express Flyttning i mer än ett decennium, där våra tjänster blivit en integrerad del av deras IT-strategi. De litar på att Express Flyttning får jobbet gjort.

VI FLYTTAR OCKSÅ DATARACK

På grund av sin storlek och bulk utgör datarack ett helt annat antal problem när det gäller omlokalisering. Express Flyttning har kompetens, erfarenhet och utrustning för att klara de flesta fysiska hinder.

Vi kan också designa, dokumentera och konfigurera dina nya eller befintliga rack, vilket säkerställer ekonomisk användning av värdefullt utrymme och effektiv kylning.

KONTAKTA OSS

Hör gärna av er till oss för att få ett kostnadsförslag och mer information.

KONTAKTA OSS