FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

Jag vill anlita en flyttfirma i Göteborg - vilka priser kan jag räkna med?

Kostnaden för en flytt i Göteborg med en bra flyttfirma styrs av olika faktorer: exempelvis avståndet mellan adresser och volymen på ditt bohag. Därtill påverkas priset av möjliga tilläggstjänster, såsom flyttstädning. Fyll i vår offertförfrågan så återkommer vi med fast pris.

Det finns både städföretag och flyttfirmor i Göteborg som erbjuder flytthjälp till privatpersoner och företag. Oavsett om du låter pris, rykte eller utbud av tjänster avgöra vilket företag som ska anlitas rekommenderar vi starkt att du kontrollerar att företaget har aktuella tillstånd och försäkringar.

Se över omdömen

Hittar du en annan firma som du tycker har bättre priser, kolla gärna en extra titt på deras omdömen och registreringar för att veta att de är justa! Du kan även råka ut för att bli betald utöver vad de först lovat. Vi rekommenderar dig att jämföra oss med andra om du känner dig osäker på ditt val. Självklart svarar vi gärna på frågor också!

Om du är ute i god tid ökar du dina möjligheter att jämföra olika flyttfirmor och också kunna hitta den som ligger bäst i pris. Är du sent ute blir det fota så att det gäller att hitta ”första bästa”.

Få en kostnadsfri prisberäkning

Kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan för just er flytt. Då kan vi lättare säga vad för storlek på lastbil eller antal flyttgubbar vi behöver använda oss av.