• Bohag flytt i Göteborg
  • Privat flytt i Göteborg

FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

HJÄLP MED PRIVAT & BOHAG FLYTT I GÖTEBORG?

Demontering, packning, flytt och uppackning - Vi står till din tjänst vid privat flytt i hela Göteborg!

När man ska flytta finns det mycket att tänka på. Förutom själva flytten av alla sina saker ska man även innan flytten packa ned hela sitt bohag. Flyttpackningen är något som både kan ta tid och vara svårt. Att packa på ett så effektivt vis som möjligt kräver erfarenhet.

Självklart kan du packa själv om du vill, men om du inte vill eller har tid inte så hjälper vi dig gärna. Genom att packa dina saker så smart som möjligt så sparar du tid och pengar. Vi har gjort en lista med packtips som du kan titta på för att få lite inspiration inför din packning.

Även efter att vi har flyttat dina grejer kan vi hjälpa dig med att packa upp ditt bohag. Vi kan på det viset ta hand om hela din flytt i Göteborg med början i nedpackningen och slutet i uppackningen.

När du ska flytta hela ditt bohag från en bostad till en annan tar detta oftast mer tid än vad man trott från början. En bra flytt kräver planering och organisering för att den ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Vi gör privata flyttar i hela Göteborgsområdet och vet genom erfarenhet hur man flyttar ett bohag på ett så smidigt vis som möjligt.

TRÅNGT OCH LITE FÖRVARING?

När man exempelvis flyttar till en mindre bostad än den där man tidigare har bott eller av andra anledningar har ägodelar som man känner att man inte får plats med kan det vara bra att ha någonstans att förvara sakerna. Vi har lösningen för dig.

Vi erbjuder magasinering av dina saker under både längre och kortare perioder i uppvärmda förråd. Du väljer själv hur mycket plats du behöver utifrån hur mycket du vill magasinera. Vi har förråd som är allt mellan 10 och 25 kbm stora.

Förråden ligger på ett område som är väl skyddat med både staket och inbrottslarm. På det viset behöver du inte känna någon oro över dina sakers säkerhet.

Alla vår anställda har flera års erfarenhet av branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss och låta oss ta hand om både din flytt och magasineringen av dina saker med allt från möbler till prydnadssaker och annat som hör bostaden till.

Effektiv och smidig flytt

Vid en flytt vill man att allt ska ske så smidigt som möjligt. Bland annat är det viktigt att ha rätt typ av fordon så att man kan få in så mycket saker som möjligt, vilket både sparar tid och pengar. Vår flyttfirma har professionella flyttbilar som är utrustade med ramper som är höj- och sänkbara, stabila kärror, flyttfiltar och annat.

Vår utrustning gör att flytten av ditt bohag i Gölteborgsområdet sker på ett så smidigt vis som möjligt. Dessutom gör våra stabila kärror och våra filtar att dina saker hanteras varsamt och inte går sönder.


FÖR KOSTNADSFRITT prisförslag KLICKA HÄR

VI KAN ÄVEN HJÄLPA DIG MED:

  • Flytt bohag
  • Pianoflytt
  • Flygelflytt
  • Packning
  • Nedmontering / montering
  • Tippkörning
  • Flyttstäd
  • Magasinering
  • Lån av flyttkartonger

FÖRSÄKRINGAR:

Vi har Transportörs- och ansvarsförsäkringar.
Vi tillämpar bohag 2010, och kontor 2003.

KUNDAVTAL:

Ett avtal ger trygghet och bättre överblick över kostnaderna.