FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

Hur väljer man flyttfirma?

När du ska välja flyttfirma i Göteborg är det viktigt att vara försiktig och lägga ner tid att kolla upp företagets referenser. Vi på Express-flytt har varit i branschen länge och har jobbat med alla typer av flyttar, från mindre lägenheter till stora hus. Undvik låga timpriser och kontant betalning! Kontrollera försäkringar, trafiktillstånd och att företaget innehar f-skatt-sedel. Vi rekommenderar dig att jämföra oss med andra om du känner dig osäker på ditt val. Självklart svarar vi gärna på frågor också!

Satsa på en flyttfirma i Göteborg som är personlig öppen och enkel att kommunicera med. Om det krånglar redan att få kontakt och få pris för flytten, dra i handbromsen. Välj en flyttfirma med bra referenser på tidigare flyttar i ditt område som dessutom har seriös och utbildad personal.  

Be alltid om offert

Till att börja med bör du be om offerter från olika företag för att avläsa hur prissättningen ser ut. Bland dessa flyttfirmor bör du sträva efter välkända namn och de som ger ett seriöst intryck. Se förbi de annonser som låter för bra för att vara sanna – ofta är de just det.

Vi samarbetar med Flyttjakt som hjälper dig att jämföra flyttfirmor.

 

Läs recensioner

Fler och fler väljer oss för sin flytt i Göteborg! 

Under senaste åren har vi haft en mycket positiv utveckling och utökat vår flyttfirma successivt i Göteborgsområdet. Detta främst eftersom vi har nöjda kunder som rekommenderar oss till andra göteborgare som också ska flytta. I sin tur beror det på att vi erbjuder flyttjänster med kvalitet till ett bra pris.

Parallellt jobbar vi hårt för att utbilda vår personal, så vi både löser din flytt professionellt och dessutom kan ge dig ett förstklassigt kundbemötande.

Flyttfirma i Göteborg med fokus på kvalitet, miljö & säkerhet

Express-flytt är en flyttfirma i Göteborg som erbjuder flera tjänster inom flytt. Allt från privatflytt, företagsflytt och även flyttar utomlands. Vi erhåller heltäckande försäkringar som är viktigt för att du som kund ska känna dig trygg om du inte är hemma vid flytten. Vi och våra anställda är väl försäkrade om något skulle hända. Läs gärna mer om våra policys.