Vi utför pianoflytt och flygelflytt i Göteborg

Vi utför många typer av flyttar i Göteborg och kan hjälpa dig med flyttar som kräver särskilt kunnande och försiktighet. Det kan exempelvis vara flytt av piano, flygel eller andra tyngre objekt. Vi hjälper privatpersoner i Göteborgsområdet med flytt av hela bohag och ibland kan även vara fallet att man har ett större ömtåligt föremål som man vill ha hjälp med att flytta.

Express-Flyttning utför pianoflytt och flygelflytt i Göteborg.

Läs mer också här om vad vi kan hjälpa privatpersoner och företag med inom flytt i Göteborg

Flera typer av flyttar i Göteborg

Vi hjälper privatpersoner i Göteborgsområdet med flytt av hela bohag och ibland kan även vara fallet att man har ett större ömtåligt föremål som man vill ha hjälp med att flytta. Ett sådant föremål kan alltså vara ett piano eller en flygel. Vi utför både pianoflytt och flygelflytt i Göteborg.

Vid en flytt av ett piano eller en flygel, samt vid resterande av våra flyttar åt privatpersoner och företag, hanterar vi flytten på ett varsamt sätt. Vi har också den rätta utrustningen för att kunna utföra en effektiv flytt i Göteborg.

Något annat som gör att du kan känna dig trygg med att vända dig till oss för din pianoflytt, flygelflytt eller annan typ av privatflytt eller företagsflytt i Göteborg är att vi har yrkestrafiktillstånd samt är försäkrade med ansvarsförsäkring.

Effektiv utrustning vid flyttar i Göteborg

När vi utför en flytt i Göteborg så använder vi oss av våra effektiva flyttbilar med ramper som går att sänka upp och ned. Vi har också kärror och filtar som är anpassade för effektiva flyttar. Erfarenheten av flyttar i Göteborg gör också att vi vet hur allt som ska flyttas ska packas på ett smidigt vis.

Boka din pianoflytt, flygelflytt eller annan flytt i Göteborg

Är du i behov av pianoflytt, flygelflytt eller en annan typ av flytt i Göteborg? Hör gärna av dig till oss för att veta mer om vad vi kan hjälpa dig med samt för att boka in din flytthjälp.