Vi hjälper dig med utomlandsflytten

När man ska flytta så finns det mycket som man ska tänka på, i synnerhet om flytten går långt bort utanför Göteborg. Förutom flyttar i Göteborgsområdet hjälper vi på Express Flyttning Sweden även till med hela processen vid utomlandsflyttar från planeringen till flytten av bohaget.

Läs mer också här om våra tjänster inom utomlandsflyttar

Utomlandsflytt i flera steg

Vi hjälper både företag och privatpersoner med flyttar i Göteborg, men kan alltså även hjälpa till med flyttar till andra länder. När vi utför en utomlandsflytt börjar processen med att du får en offert på vad flytten kan tänkas kosta. Därefter kan flytten komma igång med sådant som packning och emballering samt upphämtande av flyttlasset och utförandet av själva flytten.

I samband med utomlandsflytten sköter vi också den administration och dokumentation som uppstår vid en flytt över landsgränser. Detta gäller sådant som exempelvis antalet kolli, volymen och annan administration. Väl på plats blir det även dags för införtullning och sedan slutligen leverans till den nya bostaden.

Vi erbjuder magasinering i Göteborg

När man flyttar kan det ibland vara så att man har saker över från bohaget som man vill förvara. Ett alternativ är då att magasinera dessa saker. Express-flytt har flera alternativ vid magasinering med förvaring i olika storlekar. Välj mellan utrymmen som är mellan 10 och 25 kubikmeter.

Förråden är uppvärmda samt placerade i en fastighet som är säkrad med larm och stängsel. Förråden kan man välja att använda sig av antingen under en kortare period eller en lite längre tid, beroende på de egna behoven.

Flytt i Göteborg och utomlands

Express-Flytt i Göteborg erbjuder alltså både utomlandsflyttar samt magasinering av dina tillhörigheter. Läs gärna mer här på vår hemsida för att veta mer om våra flyttar och andra tjänster och kontakta oss för din hjälp med flytt.