Vi har arbets- och miljöpolicy!

Som flyttfirma tycker vi att det är viktigt att ständigt utvecklas och bli bättre, vare sig det handlar om säkerhetsfrågor, personalens mående eller hur vårt arbete påverkar miljön. Därför har vi satt upp policys för att alltid sträva efter ständig förbättring inom verksamheten.
  • Öka medvetandet kring hållbar utveckling & miljö

Vi på Express-flytt arbetar hårt för att alla våra tjänster ska utföras med minsta möjliga miljöpåverkan. Därför arbetar vi kontinuerligt med att öka vårt medvetande kring miljöfrågor hos våra medarbetare, samtidigt som vi strävar efter att förbättra vårt miljöarbete och utnyttjande av resurser.

  • Säker arbetsplats

Vi tror på att främja personalutveckling och arbetar för att skapa den bästa arbetsmiljön för alla. Express-flytt bedriver ett aktivt arbetsmiljöarbete där det övergripande målet är att minska riskerna för olyckor, skador och ohälsa för våra anställda. Vi vill även ge våra medarbetar möjlighet till ansvar, inflytande och utveckling, samt bidragande till hög arbetsmotivation och ett bra arbetsresultat.

  • Skapa trygghet för våra kunder

Förutom en säker arbetsplats vill vi kunna ge trygghet för alla våra kunder som anlitar oss. Därför är vi väl försäkrade. Heltäckande försäkringar är viktigt för att du ska känna dig trygg om du inte är hemma när vi gör snyggt hos dig. Med vår långa erfarenhet av lokalvård av både kontor, skolor och bostäder har vi även tagit fram säkra rutiner för både nycklar och larmkoder.

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Läs gärna mer om våra policys.

Hjälp med flytt i Göteborg?

Vi löser det! Vårt mål är nöjda kunder både genom bra priser och ett väl utfört arbete. Är du intresserad av att veta mer kring våra försäkringar, tillstånd eller har du några frågor? Kontakta oss så får du veta mer. Du kan även skicka en kostnadsfri offertförfrågan så återkommer vi inom kort!