Vi ger 20% rabatt på flyttstädning i augusti & september när du flyttar med oss!

Låt oss på flyttfirman fixa mer än bara flytten, det är mycket att stå i när man ska flytta och det kan vara skönt med en hjälpande hand.

Behov av flyttstädning ihop med flytten i Göteborg?
Slipp stressen som flyttstädning innebär! Boka flytt hos oss så får du 20% rabatt på flyttstädning. I Augusti och September ger vi 20% rabatt på flyttstädning när ni flyttar med oss.

Vår flyttstädning innebär en omfattande rengöring av bostaden och utförs av vår egna erfarna personal. Vi går noga igenom en checklista för att säkerställa att alla moment blir genomförda. Våra städare är professionella och effektiva vilket när du ska byta bostad. Då behövs en fackmannamässig flyttstädning så att den nya gästen kan flytta in och man slipper ordna med städning i efterhand.

Flyttstädning med Rotavdrag
Vi hjälper dig gärna att sätta ihop ett paket med både flytt och flyttstädning av ditt bohag i hela Göteborgsområdet. För privat flyttstäd gäller givetvis Rut-avdrag som vi hjälper dig få del av. 50 % DIREKTAVDRAG - Direktavdraget ger dig 50 % skattereduktion direkt vid köp av Express Flyttning Swedens städtjänster.

Vi är en flyttfirma i Göteborg med höga kvalitetsmål därför arbetar vi kontinuerligt med förbättringar i rutiner och kontroller så att vi även i fortsättningen kan vara en bra och seriös aktör på marknaden.