Vi erbjuder helheten inom flytt i Göteborg

I samband med att man ska flytta till en ny bostad i Göteborg så finns det en hel del som man ska fixa med och som man ska ha i åtanke för att flytten ska bli så lyckad som möjligt. Vi tar hand om helheten inom flyttar i Göteborg och finns med från start till avslutad flytt. Vi erbjuder också magasinering av sådant som våra kunder vill bevara men kanske inte själva har platsen till för tillfället.

Läs gärna mer även här om våra tjänster inom flytt i Göteborg

Flyttstädning, flyttpackning och flyttning

Vid en flytt till en ny bostad som privatperson och ett nytt kontor eller en ny fastighet som företag så ska tid och energi läggas på både planeringen av flytten, med bland annat packningen, samt själva transporten. Sedan ska även de lokaler som man flyttar från städas.

Vi är en flyttfirma i Göteborg som har bred kompetens inom flyttar, vilket gör att vi erbjuder många typer av tjänster under hela flyttprocessen. Till Express-Flyttning kan du vända dig för hjälp med allt från flyttstädning och flyttpackning till själva flytten och uppackningen av sakerna när vi väl är på plats i de nya lokalerna.

Vi erbjuder också magasinering av sådant som våra kunder vill bevara men kanske inte själva har platsen till för tillfället. Magasineringen kan ske på både kort tid och längre tid beroende på behoven. Välj mellan förråd med olika storlek.

Kontakta din flyttfirma i Göteborg

Genom att vända dig till en flyttfirma i Göteborg som tar hand om helheten inom flyttar får du själv mer tid över till att göra annat och slipper packa, städa och transportera dina ägodelar till den nya bostaden eller det nya kontoret.

Läs gärna mer här på vår hemsida om våra breda tjänster inom flyttar och kontakta oss för din hjälp med flytten inom Göteborg eller längre bort. Vi utför även flyttar till utlandet.