Vi är en flyttfirma med en miljöpolicy

Att som en flyttfirma ha en miljöpolicy har ett flertal fördelar. Bland annat kan våra kunder känna sig trygga med att vi använder bra produkter samtidigt som vårt arbete är så skonsamt mot miljön som möjligt.

Vårt arbete med att minska miljöpåverkan

I det dagliga livet i vårt samhälle har både privatpersoner och företag en påverkan på miljön och att försöka vara så skonsam som möjligt är därför något bra att ha i åtanke och framförallt något bra att ha med i sin planering som företag oavsett om det är ett företag inom flyttbranschen eller något annat.

Vi hos Express Flyttning Sweden har en miljöpolicy som vi följer i vårt arbete med allt från flyttar till flyttstädningar åt privatpersoner och företag. Vårt mål är att de som arbetar hos oss ska ha kännedom om hur de på bästa sätt kan vara miljömedvetna i sitt arbete. Vi försöker även att använda oss av sådana produkter som har någon typ av märkning som garanterar att de är skonsamma mot miljön.

I vår policy, som du kan läsa här, står att vi alltid ska ha ett miljötänk och även i framtiden sikta på att kunna förbättra det arbete som vi gör med att vara miljövänliga samt att vi även ska samarbeta med våra kunder och andra företag som vi arbetar med för att vårt arbete med att vara miljövänliga ska utvecklas och gå framåt.

Fördelar med att ha en miljöpolicy

Att ha en miljöpolicy som företag har de fördelarna att man bidrar till en bättre miljö och en bättre värld samtidigt som man kan visa att man väljer att ta ansvar. Kunderna kan även då känna sig trygga med att de väljer ett företag som är medvetet om att sträva efter att ha en sådan liten miljöpåverkan som möjligt.