Vad kostar det att anlita en flyttfirma i Göteborg?

Du kanske ska flytta ett piano från din lägenhet fem våningar upp i huset eller familjen har fått tillökning och ska ta med hela bohaget och flytta till nytt, vad kan det kosta?

Fast pris eller timpris
En flyttfirma kan ofta hjälpa till med allt från flyttkartonger till att packa ner dina saker, men detta tar tid och kräver ofta en besiktning av det som ska flyttas för att kunna ge fast pris. Fördelen med att med ett fast pris är ju att du blir säker på kostnaden. Ibland kan det löna sig att låta firman jobba på timpris om du själv har gott om tid att packa enligt konstens alla regler och likväl finnas till hands under själva flytten för att dirigera och svara på frågor.

Fyll enkelt i dina önskemål
För att få ett korrekt uppskattat pris och framför allt en flyttfirma som passar dig och din flytt så fyller du i vårt formulär så tydligt du kan och låter oss återkomma och ge dig ett förslag som du sedan i lugn och ro kan titta igenom för att bestämma dig för vilken flyttfirma du vill anlita.

Tänk igenom din situation och vad det är du behöver hjälp med. Specificera den typ av flytthjälp du söker; ska du flytta kontoret, en trebarnsfamilj i hus, dödsboflytt eller ska ni bo utomlands? Är det en enstaka men krånglig flytt av stor möbel eller maskin?

Flytt av specifika möbler eller kontor
För specifika möbler och maskiner är det alltid bra att komplettera med mått och en uppskattad vikt så kan vi snabbt återkomma med pris. Har du ett företag och behöver hjälp med flytten så är det viktigt att anlita en flyttfirma som jobbar efter Kontor 2003, det gör vi. Express-Flytt garanterar ett korrekt hanterande av just arbetsrelaterade produkter såsom register och kontorsmaskiner.

Hitta rätt flyttfirma – Express-Flytt hjälper dig!
Om du letar efter en seriös flyttfirma och på ett snabbt och enkelt sätt vill få en uppskattad prisbild av just dina behov vid en flytt så har du hamnat helt rätt. Du behöver bara lämna dina uppgifter så klart som möjligt.