Underlätta januariflytten med flytthjälp

År 2018 är snart slut och 2019 närmar sig. Januari är en månad då många, framför allt studenter i samband med skolstart, flyttar. Ska du flytta efter nyår? Underlätta flytten med flytthjälp från din flyttfirma i Göteborg.

Läs gärna mer om tjänsterna inom hjälp med flytt i Göteborg

Flera fördelar med flytthjälp i Göteborg

I januari är det många studenter som flyttar till nya bostäder i samband med att den nya terminen börjar. Kanske är det till en första studentbostad eller till ett bättre boende än det gamla. Oavsett om du är student och ska flytta in i din nya bostad och påbörja studentlivet eller om du är privatperson som tänkt att börja det nya året med en flytt så finns det flera fördelar med att anlita en flyttfirma för flytthjälp i Göteborg.

I samband med en flytt finns det alltid mycket att tänka på med allt från packningen av bohaget och städningen av det gamla boendet till transporten av alla ägodelar som ska med till den nya bostaden. För att slippa stressen i samband med din januariflytt är ett bra alternativ att ta hjälp med flytthjälpen av vår flyttfirma i Göteborg.

Med flytthjälp kan du få hjälp med både packningen och flytten av bohaget. Vi på Express-Flytt erbjuder även flyttstädning samt lån av flyttkartonger. Med flytthjälp vid din flyttning inom Göteborg får du själv mer tid över och slipper fixa med allt som ska göras i samband med bytet av bostad.

Din flyttfirma i Göteborg önskar God jul

Med flytthjälp när du flyttar i Göteborgsområdet efter nyår påbörjar du alltså det nya året på ett smidigt vis. Med våra stora flyttbilar blir flytten effektiv.

Julen är nu runt hörnet och vi vill därför även passa på att önska alla våra kunder en riktigt God jul!