Underlätta företagsflytten i höst med flytthjälp!

Dags att flytta kontoret? Då finns vi på Express-flytt till hands för er flytthjälp. En kontorsflytt är ofta en omfattande process då både ytorna är större, tidsschemat är pressat och många medarbetare som är berörda av flytten.

Planering och projektering är därför avgörande för en lyckad företagsflytt. Vi på Express-flytt genomför flytten av ert kontor på det sätt som är bäst för just er verksamhet, med minsta möjliga störningar i verksamheten.

Läs mer om våra tjänster inom företagsflytt i Göteborg

Effektiv företagsflytt i Göteborg

Olika flyttar skiljer sig i storlek och en flytt med företaget är ofta en mer omfattande process. Eftersom det är mycket att hålla reda på och mycket att göra i samband med flytten finns det flera fördelar med att ta hjälp med kontorsflytten för att göra den så smidig som möjligt. Vi på Express-flytt anpassar er flytt efter vad just ni behöver, och tillsammans med er sätter vi upp en plan för det som ska göras samt för tidsramen.

Vi använder oss av professionella flyttbilar som är utrustade med ramper som är höj- och sänkbara, stabila kärror, filtar m.m. På så vis får ni en flytt som både är effektiv samtidigt som ni kan känna er trygga i att ert bohag tas hand om på ett varsamt sätt. Vi utför många typer av företagsflyttar i Göteborg och kan hjälpa till oavsett om det handlar om en kontorsflytt eller exempelvis flytt från ett lager eller industrilokaler. I samband med flytten kan vi även hjälpa er med städning av kontoret eller andra lokaler. Läs mer om flyttstäd.

Kontakta oss för hjälp med företagsflytt

Genom att ta hjälp med företagsflytt i Göteborg får man själv mer tid över till annat som man måste fixas. Samtidigt kan man också känna sig trygg med att flytten från kontoret går till på ett bra sätt med kunnig personal och rätt utrustning. Att varje flytt går till på ett smidigt sätt och att flytten inte tar för lång tid är sådant som vi anser vara viktigt för att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt. Hör gärna av er så berättar vi mer om hur vi på bästa sätt kan hjälpa till med er kontorsflytt.