Nya kontorslokaler? Vi hjälper till med flytten!

Dags att byta lokaler? Vi hjälper dig. Att flytta ett helt kontor är inte alltid helt enkelt – därför är planering och projektering a och o för en lyckad flytt. Vi på Express-flytt har lång erfarenhet av företagsflyttar och ser till att utföra arbetet så smidigt som möjligt med minsta störningar i verksamheten.

Läs mer om företagsflytt i Göteborg

Kontorsflytt i Göteborg

Att flytta kontoret skiljer sig en hel del från att flytta till ett hem till ett annat. Vid en kontorsflytt är ytorna oftast större, tidschemat är pressat och flytten mer komplicerad. En viktig del i kontorsflytten är att den går sömlöst utan några större störningar på verksamheten. Med flera års erfarenhet av kontorsflyttar vet vi hur vi på bästa sätt ska genomföra en kontorsflytt.

Helhetslösningar vid företagsflytt

Vi kan ta hand om allt från packning till montering, städning och transport vid byte av kontorslokaler. Vår professionella servicepersonal ser till att det uppdrag ni anförtrott oss framskrider på ett smidigt sätt. Ni kan fortsätta med ert arbete utan att bekymra er om det praktiska kring flytten.

Vid en kontorsflytt så kommer en del känsliga saker att behövas flyttas och det är därför viktigt att allt sker på ett korrekt sätt. Oavsett om det handlar om teknisk utrustning eller viktiga dokument så kommer vi alltid att göra vårt yttersta för att ingenting ska gå sönder eller försvinna. Som kund är det viktigt att du känner förtroende för oss och därför lämnar vi mer än gärna referenser på tidigare uppdrag.

Hjälp med företagsflytt i Göteborg

En företagsflytt kräver alltså noggrann planering för att gå snabbt och smärtfritt som möjligt. Med vår hjälp försvinner inte dyrbar tid, utan ni kan snabbt komma till det nya kontoret för att fortsätta verksamheten som vanligt. Hör gärna av dig till oss när du behöver hjälp med kontorsflytt i Göteborg, eller skicka in en offertförfrågan så återkommer vi med prisförslag.