Flytt 2021? Boka in flytthjälp redan nu!

Nu befinner vi oss i mitten av december månad vilket innebär att 2020 börjar lida mot sitt slut. Januari är en månad då många, framför allt studenter flyttar i samband med skolstart. Har du planer på att flytta efter nyår? Då är det hög tid att redan nu boka in din flytthjälp så att du kan påbörja det nya året på ett smidigt vis!

Underlätta din flytt i Göteborg

I januari är det många studenter som flyttar till nya bostäder i samband med att den nya terminen börjar. Kanske är det till en första studentbostad eller till ett nytt boende. Oavsett om du är student och ska flytta in i en ny bostad för att påbörja studentlivet eller om du är privatperson som tänkt att börja det nya året med en flytt så finns det flera fördelar med att anlita en flyttfirma i Göteborg.

När dagen kommer och det är dags att byta bostad finns det mycket att ha i åtanke. Bland annat ska man packa ned hela sitt bohag, hyra en lastbil eller ett flak till transporten och sedan efter att man har flyttat sina saker även städa ur det gamla boendet. När man ska flytta finns det flera fördelar med att ta hjälp av en flyttfirma istället för att sköta hela flytten på egen hand. För att slippa stressen i samband med din januariflytt är ett bra alternativ att ta hjälp med din flytt i Göteborg

Flyttfirma med helhetslösningar

Vi på Express-flytt erbjuder helhetslösningar för att du ska få en så bekväm flytt som möjligt. Du får hjälp med både packning och flytt av bohaget. Vi erbjuder även flyttstädning samt lån av flyttkartonger. Med flytthjälp får du mer tid över till annat och du slipper dona med allt som ska göras i samband med bytet av bostad. 

Express-flytt önskar en god jul

Genom att anlita flytthjälp när du flyttar i Göteborg efter nyår påbörjar du alltså det nya året på ett smidigt vis.

Med julen runt hörnet vill även passa på att önska alla våra kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år!