Dags att boka in vårens flytt!

Vi är nu inne i mars månad och våren är äntligen här! Såhär års är det många som känner att det är läge för något nytt, en del börjar planera för sommarboende och andra förbereder för byte av skola på annan ort eller kanske en omstart på i en ny stad. Oavsett vad du har för planer med din flytt i vår så står vi på Express-flytt redo att hjälpa dig!

Flytt i Göteborg 

Mycket att tänka på vid en flytt

En flytt till ny adress är ju egentligen något spännande och som ska skapa glädje. Trots detta känner många istället en påträngande stress inför allt som behöver ordnas innan flyttlasset går till den nya bostaden. Vilket ju inte är så konstigt egentligen – vid en flytt är det många saker man bör ha i åtanke. Det är planering, rensning, packning, transport och flyttstäd. Både vid packningen och vid själva flytten gäller det att man tänker till för att flytten ska gå så smidigt till som möjligt. 

För att slippa stressen i samband med din flytt är ett bra alternativ att anlita professionell hjälp. Med flytthjälp kan du få hjälp med både packningen och flytten av bohaget. Vi på Express-Flytt erbjuder även flyttstädning samt lån av flyttkartonger. Det ända du behöver göra är att öppna dörren för oss så fixar vi resten. Enklare än så blir det inte! 

Flytthjälp i Göteborg

Med flytthjälp får du själv mer tid över och slipper ordna med allt som ska göras i samband med bytet av bostad. Vi på Express-flytt är en flyttfirma som har gediget kunnande inom effektiva flyttar. Vi har rätt typ av utrustning med bra kärror och flyttbilar som har höj- och sänkbara ramper samt bra med utrymme som passar den enskilda flytten. På flyttdagen ser vår erfarna och noggranna flyttpersonal till att dina saker kommer till din nya adress. Antingen är du hemma och släpper in oss eller så lämnar du din nyckel till oss i förväg. 

Är flyttlasset redan på gång och du är i behov av hjälp? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!