• Flytthjälp för företag
  • Företagsflytt i Göteborg

FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

FÖRETAGSFLYTT GÖTEBORG

Kontorsflyttningar är idag vårt starkaste affärsområde. Vi ser varje uppdrag som ett projektarbete där alla uppdrag följer vår projektmetod som vi har arbetat fram. Vi följer alltid upp och ser till att hålla tidsplaner och kvalitetssäkrar vårt arbete genom möten. Att varje flytt går till på ett smidigt vis och att flytten inte tar för lång tid är alltså sådant som vi anser vara viktigt för att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt.

Det kan skilja sig från flytt till flytt vad våra kunder efterfrågar och när vi gör en företagsflytt i Göteborg anpassar vi oss därför efter era individuella behov och kan garantera att vår personal är noggranna, pålitliga och kunniga.

Vi har professionella flyttbilar som är utrustade med ramper som är höj och sänkbara, stabila kärror, filtar m.m. På det viset får ni en flytt som både är effektiv genom att vi får plats med mycket i bilarna samt att vi tar hand om de grejer som vi flyttar på ett bra sätt.

Vi rekommenderar ett möte före en större kontorsflytt där vi går igenom alla delar av projektet och kommer överens om vilken tidsplan som gäller. Att vi följer den planering som satts upp påverkar er verksamhet minimalt.

Vid köp av våra paketerbjudanden ingår allt flyttmaterial inklusive leverans.

KUNDAVTAL

Vid våra företagsflyttar i Göteborg tar vi fram ett avtal som ger trygghet och även bättre överblick över kostnaderna kring er flytt.

Vi ger ert företag fullständig tillgång till våra resurser. Det är allt från erfaren personal som packar, flyttar och monterar till magasineringsmöjlighet av material och möbler.

I FÖRETAGSFLYTT GÖTEBORG INGÅR:

När man ska flytta med sitt företag är det en fördel om man kan ta hjälp av ett flyttföretag som kan flytta många olika typer av material istället för att man ska bli tvungen att ha kontakt med ett flertal företag. När vi gör företagsflyttar i Göteborg flyttar vi från lokaler som:

  • Kontorsflytt, externt och internt
  • Industrier
  • Lager
  • Arkiv

VI KAN ÄVEN HJÄLPA DIG MED:

När man ska flytta med företaget kan det även vara skönt att få en helhetslösning som tar hand om allt som måste fixas med i samband med flytten. Vi kan förutom själva flytten hjälpa er med en rad andra tjänster. Vi kan även hjälpa er med:

  • Flyttstäd/ kontorsstädning
  • Magasinering
  • Lån av flyttkartonger

FÖRSÄKRINGAR

En viktig del när man ska flytta med sitt företag är att man ska kunna känna sig trygg med att flytten går till på rätt sätt. Man vill att sådant som möbler, inredning och annat som ingår i flytten ska tas om hand på ett varsamt vis och inte ta någon skada under flytten. Vi har flera typer av försäkringar:

  • Vi har transportörs- och ansvarsförsäkringar.
  • Vi tillämpar bohag 2010, och kontor 2003.

HÖR AV ER FÖR KOSTNADSFÖRSLAG

Vad hela förtetagsflytten kommer att kosta är även det en viktig del när man ska flytta med sitt företag. Hör gärna av er till oss för att få ett kostnadsförslag på er flytt.

FÖR KOSTNADSFRITT prisförslag KLICKA HÄR.