FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

Hur undviker jag oseriösa flyttfirmor?

Även om ett lågt pris oftast är viktigt, är det inte alltid avgörande. Vill du hitta en just flyttfirma i Göteborg till bra pris, kan du lita på oss. Kom ihåg att om något är för bra för att vara sant, kan det faktiskt vara så. Vissa inkluderar inte grundläggande villkor som försäkring för sina anställda. Hittar du en annan firma som du tycker har bättre priser, kolla gärna en extra titt på deras omdömen och registreringar för att veta att de är seriösa!

Kolla försäkringar

Fråga t.ex. efter checklistor, transporttillstånd och försäkring. På hemsidan bör du enkelt kunna hitta arbetsmiljöpolicy och policys för miljö och kvalitet. Finns de på Facebook kan man oftast enkelt se hur andra bedömt deras tjänster och vilka recensioner de får. Skriv alltid ett avtal på det pris ni är överens om, oavsett om det är en taxa per timme eller en fast summa. Så länge ni har det på papper med underskrifter så eliminerar ni risken för diskussion om priset i efterhand.

När man tar hjälp med av en flyttfirma när man ska flytta i Göteborg så är det viktigt att flytten går rätt till med rätt metoder så att det inte blir några skador på bohaget. En del av detta är att flyttfirman är seriös och har rätt typ av försäkringar och andra tillstånd. I samband med att du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du anlitar en seriös flyttfirma genom att vi är försäkrade och har rätt tillstånd.

  

Vill du veta mer kring våra tillstånd och försäkringar?

Kontakta oss gärna för att veta mer kring våra försäkringar, tillstånd och annat som gör oss till en seriös flyttfirma i Göteborg samt för att veta mer om våra tjänster och få hjälp med flytt.