FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

Hur går en flytt till - hur jobbar ni?

Vi brukar rekommendera våra kunder att hämta flyttkartonger hos oss ungefär två till tre veckor innan det är dags för flytt. En flyttkartong per kvadrat är en bra måttstock. En standardflytt ligger på 40-80 kartonger, plus möbler och tavlor. Vi kör givetvis ut kartongerna till dig om du så önskar.

Kontorsflytt

Vi ser varje uppdrag som ett projektarbete där alla uppdrag följer vår projektmetod. Vid en större kontorsflytt rekommenderar vi ett möte före där vi går igenom alla delar av projektet och kommer överens om vilken tidplan som gäller.

Större villa eller lägenhet

Vid större objekt, till exempel vid flytt från villa eller större lägenhet, kommer vi och diskuterar fram en lämplig lösning tillsammans med kunden, vi utför en kostnadsfri besiktning och ger ett fast pris. Bli inte avskräckt av våra låga priser. Om du anlitar oss för tjänster inom flytt kan du vara säker på att få mer än du betalar för.

Mindre flytt

Vid en mindre bohagsflytt tar vi nödvändiga uppgifter via telefon. Vid de mindre uppdragen timdebiterar vi.

Efter samtal med dig, där vi frågar om hisskapacitet, antal trappor, speciellt ömtåliga saker osv., sätter vi ihop ett lämpligt arbetslag och förklarar vad timdebiteringen innebär. Vill du ha packning utför vi denna med speciellt utbildade packmästare. Vår personal är vana att hantera både ömtåliga och värdefulla saker och tar ditt förtroende på största allvar. För ett förtroende är just vad det är när du låter oss komma in i ditt hem och ansvara för dina personliga ägodelar. Hos oss får arbetsdatorn, finporslinet och de gamla skidorna i förrådet samma omtanke.

Att tänka på innan flytt

Samla in nycklar till lägenheten, vinden och övriga utrymmen. Se till att du har nyckel till den nya bostaden. Ordna med lås till de nya förråden. Ska bohaget till magasinering måste du se till att du har ett bokat förråd med koder och nycklar eller att anläggningen är bemannad när vi kommer dit.

Även efter att vi har flyttat dina grejer kan vi hjälpa dig med att packa upp ditt bohag. Vi kan på det viset ta hand om hela din flytt i Göteborg med början i nedpackningen och slutet i uppackningen.

Läs gärna igenom vår checklista på våra bästa tips när du ska flytta!