FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

Hur ska man tänka kring flytthjälp - kan jag klara det själv?

Även om vi driver en flyttfirma, så tycker vi att du ska tänka med plånboken. Har man ett mindre bohag där man t.ex bara bor två personer, så går det utmärkt att ta hjälp av vänner och familj. Tänk dock på försäkringar och var försiktiga med tunga lyft. Är man däremot en familj där tiden är knapp som den är, då spar man både energi och pengar på att anlita en flyttfirma i Göteborg flyttfirma i Göteborg.

När vi utför en flytt så använder vi oss av våra effektiva flyttbilar med ramper som går att sänka upp och ned. Vi har även kärror och filtar som är anpassade för effektiva flyttar. Med många års erfarenhet av flyttar i Göteborg har vi goda kunskaper om hur vi packar på ett effektivt och smidigt vis.

När vi hjälper er med företagsflytt i Göteborg så anpassar vi flytten efter vad just ni behöver och efter den specifika flytten. Tillsammans med er sätter vi upp en plan för det som ska göras samt för tidsramen. Vi använder oss sedan av våra effektiva bilar med bra utrymme när vi utför flytten och tar hand om och transporterar sakerna på ett bra och varsamt sätt.  

Vi som jobbar har lång erfarenhet av branschen och lägger stort värde vid kundnöjdhet. Vi kan förutom flytthjälp även erbjuda flyttstäd och magasinering.