• Checklista inför flytt med smarta tips när du ska flytta i Göteborg

FLYTT GÖTEBORG - FRÅGOR INFÖR DIN FLYTT?

KONTAKTA OSS

Telefon:  031-714 71 30

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
417 05 Hisingsbacka
MAIL
info@express-flytt.com
BESÖK OSS
Besök oss på Intstagram

 
★ ★ ★ ★ ★
"Stort tack till alla på flyttfirman ExpressFlytt Göteborg för väl utfört arbete och trevligt bemötande"

ANNA JOHANSSON
Fler referenser >

CHECKLISTA - TIPS NÄR DU SKA FLYTTA I GÖTEBORG

Att flytta från en bostad till en annan är ett stort beslut att ta, de flesta tycker att det är spännande och roligt att hitta en ny bostad. Enligt bolagsverket flyttar en kvinna i genomsnitt 12 gånger medan en man flyttar 11 gånger under sin livstid. Det blir många flyttar som man helst inte vill ska sluta i flyttkaos.

 

Det krävs stor planering och struktur för att få till en smidig flytt som är avstyrd från flyttkaos. När du står inför din flytt har du säkert, precis som många andra, en del frågor och funderingar angående vad som kan vara bra att tänka på. Därför har vi gjort några checklistor för att din flytt ska underlättas så mycket som möjligt.

UNDERLÄTTA FLYTTEN MED CHECKLISTOR

Eftersom många ser just flytten som en krånglig process som dessutom är krävande är det väldigt fördelaktigt att organisera flytten noggrant så du vet hur, vad och när saker och ting ska göras innan, under och efter din flytt. Om du kollar på våra checklistor när det är dags för dig så kommer du kunna skapa dig en mer strukturerad och förenklad flytt. Vi listar alltifrån de olika stegen i flyttprocessen till vad du kan tänka på när du flyttpackar.

Våra checklistor när du ska flytta i Göteborg:

CHECKLISTA INFÖR DIN FLYTT
FLYTTPACKA SMART 
31 FLYTTIPS för din nästa flytt

Med våra många års erfarenhet av alla olika typer av flyttar så har vi många tips och trix som underlättar hela flyttprocessen, som vi gärna delar med oss av till just dig. Om du saknar något tips eller har förslag på vad vi kan lägga upp för flytt-checklistor är du varmt välkommen att höra av dig med dem till oss. Vi delar med oss av dessa för att din flytt ska bli underlättad och därför vill vi självklart att det du saknar ska finnas med.